perjantai 3. heinäkuuta 2009

Hätätiedotteita... Joo...

Perjantai iltaani vietellessä, loikoilin sohvalla ja katselin telkkua. Yks kaks ruudussa alkaa pyörimään punainen huomioteksti, runsaiden piippausten kera; "Karhu on purrut lenkkeilijää Lappeenrananssa!!" Mitä helvettiä! Mitä ihmettä minä teen tuolla tiedolla?? Asun monen sadan kilometrin päässä Lappeenrannasta!!
Ääni ei lakkaa vaikka laitan televisioni hiljemmalle, ja teksti jatkaa kulkuaan. Kova piippaus jatkuu, niin että minun on pakko sulkea televisio. En kuullut ohjelman puhetta laisinkaan, joten, tuijotin tyhjää telkku ruutua sitten... =(
Kauankohan se jatkuu??

Hetken mietittyäni, muistin että vanhempani olivat tänään lähteneet Lappeenrantaan. Ei muuta kuin hätäviestiä eteen päin. Isäni kiitti tiedosta, ja toivoi, ettei karhu tulisi samaan teatteri näytökseen!!

Pieni hyöty tästä oli, mutta ennen kaikkea, minua alkoi harmittamaan pitkäkestoinen piipitys ja ohjelman katsomisen häiriköinti. Viimeksi, heräsin keskellä yötä tuohon samaan piippaukseen. Televisio meni itse jopa päälle, ja herätti meidät tuolla piipityksellä! Ja mitä? Saimme tiedon että jossain perkeleen perähikiällä on jonkun tehtaan palo!! Voi morjens! Tätäkö varten pitää koko saatanan Suomi herättää??

Tällaiset ilmoitukset ovat erittäin hyviä, tehokkaita ja ennen kaikkea tärkeitä.
Mutta rajansa kaikella... =/ Eikö noitakaan saa jotenkin alueellisiksi? Niin kuin on alue uutiset?? Pohjanmaalla ei näy etelän uutiset...

Olikohan karhu niin vaarallinen, että siitä tuli kuitenkin varoittaa etelässäkin... Jos se oli tälläinen karhu?

Taidan mennä katsomaan DVD:tä!