tiistai 24. kesäkuuta 2008

Kuumetta...

Talokuumetta siis. Tämä jos jokin on pirullista... Nykyisessä asunnossahan olemme asuneet reilu 3 vuotta. Tänne päädyimme, koska minulla meni koko pellollinen hernettä nenään (samaan aikaan). Olimme tekemässä tarjousta yhdestä talosta joskus siis reilu 3 vuotta sitten. Soitin välittäjälle, joka sanoi, että hän odottaa tarjousta myös toiselta henkilöltä. No, odotappas hetki, soittelen pankkiin ja varmistan tilanteen, näin tein ja 15 minuutin päästä soitin uudestaan välittäjälle joka ilmoitti että "joo, tarjous tuli, ja asunnosta on maksettu käsirahakin jo..."
Siis mitä? 15 perkuleen minuuttia, ja talo on myyty!?!? Tämä oli jo ties monesko asunto, jota olimme käyneet katsomassa, joten tässä vaiheessa se hernepelto...
Soitin isännälle, ja kiroilin... Sitten meni pari tuntia, soitin uudestaan, ja totesin, että nyt etsitään se kämppä, eli ostamme sitten rivarin väliaikaiseksi vaihtoehdoksi. Maanantain työpäivä ohi... Kotiin, nettiin, "ahaa, kiva kämppä", puhelin, välittäjä "halutaan tulla heti katsomaan", "keskiviikko sopii", "Hö, kait on odotettava", keskiviikkona katsomaan, torstaina tarjous, perjantaina, asunto meidän, POKS, pullo auki!! Helppoa, eikö?
No joo, kun on asunto, joka oli rapa kunnossa, ja ollut myynnissä 8kk... Mutta, me teimme tästä kodin, oman näköisen kodin (monen kymmenen tuhannen remontilla). Pieni ja mukava... Ja saimme sen kivaan hintaan (hemmetin halvalla).

Olemme siis täällä asuessamme etsineet koko ajan uutta kivaa asuntoa. Pari on löytynyt, mutta tainnut mennä metsään jostain syystä. Tämä viimeisin... Olisin itse tehnyt jo aikaa sitten tarjouksen, mutta pitää tietysti aina odottaa että joku ammattimies lähtee mukaan. Onneksi emme tehneet siis vielä sitä tarjousta, sillä, OHO, "juu, tähän saa laittaa sellaisen 25 000e, että sen saa sellaiseksi, mites sen sanoisi, lailliseksi... Sähköjen ja putkien puolelta... Täällä on sellaisia sähkökyktkentöjä, jotka on säädösten vastaisia" Jaahas, noh, ei taidettu tätä sitten ostaa, ainakaan tällä hinnalla... =/
Taitaa olla parempi, että kuljetamme tuota ammattimiestä mukana joka näytöllä, sillä on äääääärettömän raivostuttavaa, että itse ihastuu, ja tykkää että se on pienellä pintaremontilla kiva, ja sitten se ei olekkaan =( Väärin tuollainen! Ja välittäjät ei ainakaan helpota omaa fiilistä... "Tää on TOSI kiva ja ihana". Ja aina, siis ihan aina, osaa välittäjät vetää oikeista naruista, ja oikeasti myydä asuntoa! Korostaa sitä, minkä itse huomasi kivaksi, mutta vähätellä niitä reikä kohtia... Sehän on heidän työtään, mutta ikäväähän on se että itselle aina tulee sellainen fiilis, ettei asuntokauppiaisiin ole luottaminen, ne huijaa kuitenkin! Eikö?

No, tämä on sitten taas tälläinen vaihtoehto, huomenna uusi talo, ja onhan meillä tää vanha. Tässä asuessa on voitu huoletta ostaa uusi auto ja reissailla, koska kulut ovat kuitenkin melkoisen pienet verrattaen ikuiseen rahareikäomakotitaloon. Joten... Brazil, here I come! Tai vaikka South Africa!


Tämä muuten Mexicosta jossa kävimme joku aika sitten... ;)

Ei kommentteja: