torstai 13. marraskuuta 2008

No onkohan tässä mitään järkeä...?

Harrastukset, nuo ihanat rahareijät... Harrastuksia on monen laista. Kallista, halpaa, tosi kallista, hemmetin kallista, helppoa, aikaa vievää, sairasta, vaativaa, jne... Me olemme valinneet vaihtoehdot, sairaan kallista ja vaativasti aikaa vievää! Mitäs meillä tapahtuu torstai iltana? Minä olen valloittanut pari huonetta koiran pennuille. Sanomalehteä ja pentuaitaa ristiin rastiin. Koiraa siellä, täällä, yksi jopa sängyn päällä! Kotimme muistuttaa pahasti jotain kenneliä, kuin kotia... =/ Keittiön pöydän alla asuu pentuja, eteinen on täynnä koiran petejä, samoin olkkari, missä vielä muut koirien tavarat, mm. kanto boxeja. Pyykkinarut täynnä koirien pyyhkeitä ja peittoja... No joo, koska olen jo "turmellut" asuntomme pikku "kennelilläni", niin mitä, viimeinen siisti kohta. Olohuoneen sohvanurkkaus... Siellä se isäntä istuu, ja rakentaa, noita jonkinlaisia sähköautojutskahärpäkkähököttimiä... Liimaa, ruuvaa ja kiristää, myös omaa pinnaansa välillä. Samoin kuin minä... Siis tässä koira puuhassa. Isännällä on monenlaista mönkijää, ja kaikkia ruuvaillaan ja kunnostetaan ja rakennellaan erikseen. Olohuoneen iso pöytä, on vallattuna. Kuin leikkaus- sali. Kaikenmoista nippeliä pitkin, jokaisella tosin varmaan oma paikkansa. hmm... Olisipas iso omakotitalo, jossa olisi kellari tuolle kiristäjälle, ja yläkerta kennelille. Keskikerros, voisi olla sellainen, jossa asutaan... ;D Piha tietysti, jossa sutii koirat ja pikkuautot nurmet rullalle... Iso autotalli, isoille autoille... ja vaan, tosi paljon tilaa olla ja harrastaa!

Lisäksi, olen taas tosiaan saanut pienen hevoskärpäsen pureman. Kovasti koitan pyyhkiä tyhjällä lompakolla tätä kuumetta pois, mutta, en tiedä auttaakos. Jos olisi tuo oma talo, ja piha, ja vielä talli, niin jette cool!

Onko harrastamisissa ylipäätään enään mitään järkeä? Miksi ei oikeasti oltais vaan tyytyväisiä pariin koiraan ja neppiksiin? Pihalle voisi nikkaroida sellaisen puisen hevosen jne. Pääsisi ainakin hieman halvemmalla ;D

Ei kommentteja: