torstai 11. joulukuuta 2008

Akat ne vaan nalkuttaa!

Olettekos koskaan miettinyt perimmäsitä syytä, miksi me akat oikeasti nalkutamme? Kotonamme kun on usein tämä tilanne:

"Laitan pesukoneen valmiiksi, paina vain nappia kun tulet töistä, jooko?"
"Joo, joo..."
Tulen töistä... "onko pesukone jo pessyt?" ... "hei, ei tää ole ollut edes päällä?"
"En tiennyt et se pitää laittaa"

Ja siitähän se sitten lähtee. Miksi hemmetissä ei voi kuunnella? Miksi pitää vain kuulla omaa röhinää ja mietteitään. Eikö toinen ole kuulemisesi arvoinen? Eikö kiinnosta? Miksi pitää loukata toista? KAIKKIEN naisten, kenen kanssa olen tästä asiasta puhunut, ovat samaa mieltä ja potevat samaista ongelmaa. Ihan esimerkkinä vaikka omat vanhempani. Pitääkös tässä järjestää saakeli joku naiskommuuni, jossa asua? Miksi ukot ei välitä? Itselläni on ainakin niin mittari täynnä tälläistä paskan jauhamista, ja sitten valitetaan "mitään, mitä mä teen, ei ole oikein!" "aina sä jaksat nalkuttaa"
No ei hemmetissä mikään menekkään oikein, kun ei koskaan kuunnella ohjeita. Jos pyydän kaupasta kermaa ja tuodaan piimää, niin onko se sama asia? NO EI! Ei taas jaksettu kuunnella.

Olen niin monesti huokaillut, että kohta porisee yli. Tai siis tänä aamuna tuli yli... Lakkaan itsekkin kuuntelemasta. Miksi hemmetissä minä hoidan asioita, ja yritän tehdä olemisen mukavaksi, jos toinen haluaa halia omaa mahaansa sohvalla, eikä kiinnosta pätkääkään mitä taas nalkutan... Joten, terkkuja vain kaikille teille "mukaville" miehille, joiden akat nalkuttavat; he välittävät teistä, ja koittavat tehdä olon mukavaksi teille. Mutta turhahan on toista arvostaa, joten pitäkää vain emäntienne puheita nalkutuksena, sillä ette kuitenkaan kuule sitä sisältöä, joka voi joskus olla tärkeääkin... Turha on ihmetellä sitten kun menee sukset ristiin! Lakkaa se nalkutus... Ja kaikki muukin!

1 kommentti:

Tiia kirjoitti...

Jep, kyllä tää on kaikkien naisten ongelma... näin se vaan on että puheet menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
Meillä viimeisin esimerkki tänään - eilen herra ite oli keksiny että tänään syödään mustaa makkaraa ja muusia. Ja ite se sano et pitäiskö se hakee vasta huomenna (siis tänään) se makkara kaupasta. Kun tuli töistä niin minä sitte kysymään et kävitkö kaupassa? "Mitä pitikö käydä vai?" Siis HÄH sanon minä....ite ehdotti ja unohti silti :)
Klassinen vika kauppareissuissa on se et jos et oo oikein tarkkaan listaan laittanu et mitä haluut ja on pienikin mahdollisuus et tulee jotain väärää tuotetta niin se tosiaan tulee se väärä tuote.. (olipas vaikeesti ilmaistu taas...)
Tsemppiä vaan muillekkin asian kanssa painiville ja rauhaisaa joulun odotusta...