maanantai 1. joulukuuta 2008

Pimeetä,kö?

Joulukuun ensimmäinen luukku on auki! Sekin oli huijausta, Muumikalenteristani tuli muka muumitalo, vaikka suklaan kuvio olikin auto... =( Töihin saamani superhalpis kalenterista tuli sama saakelin auto, mutta taustakuvakin oli auto... Eli Muumikalenteri on huijausta! Laitettu samoihin suklaisiin vain eri kannet! HÖ! Tahdon syödä muumeja! ;)
No joo, kello on päivä- aikaa 11.23. Mutta, edelleen palaa katuvalot... =( Pimeetä siis tosiaan. Tuo hetkellinen lumitilanne voisi tulla takaisin! Oli oikein mukavaa ulkoilla koirien kanssakin, kun oli lunta ja pakkasta! Minulle sopisi metri lunta ja 5 astetta pakaksta =D

Noh,koska edellinenkin toiveeni toteutui yläkertaan, niin uusisin toiveeni, ja jos nyt saisi lunta, joka sitten kestäisi hetken pidempään (ainakin joulun yli). =)

Eilinen päiväkin "valkeni" niin synkkänä, että päätimme lähteä ostoskierrokselle, ja menihän siellä, aikaa ja rahaa, ja tuli taas kaikkea "hyödyllistä" ostettua =) Saimme etupihallekkin laitettua jouluvalot, ja olipahan taas hieman enemmän tuota valoa näkyvissä. Takapihan jouluvalot odottavat vielä kaupassa, koska takapihan terassikalusta on jäänyt vaiheeseen... Ne tarvitsisi siivota pois, mutta lumi estää nyt hieman hommaa... Joten... Syksyn hommat on tekemättä ;D Ei muuta kuin lumikola käteen, ja pöydät pressun alle!

Ja kaikki nyt sormet ristiin ja yläkertaan toiveita: LUNTA JA PAKKASTA! =D

Ei kommentteja: