maanantai 29. joulukuuta 2008

Totaali lomailua!


Ihanaa! Kerrankin, varmasti moneen vuoteen, olen ollut LOMALLA! Aamut alkavat, kun haluttaaa, ruokaa napaan ja koirien kanssa metsään! Tehdään mitä tehdään ja milloin tehdään kun sopii! Pitkät lenkit, ei aikatauluja! NAM! En nyt tosiaan muista, koska olisin näin ollut viimeksi? Vapaapäiviä on ollut, mutta pari viikkoa pötköön, en muista?! Aina on lomilla jotain ohjelmaa ja tiukkaa aikataulua! Lomalla, olen myös kerinnyt suunnittelemaan seuraavia lomia (jotka näköjään taas aikataulutetaan) Jussina mennään rovaniemelle (riippuu tietty matkaseurasta, Tiinaa...!!) Ja heinäkuussa lappiin, niin kuin maaliskuussakin. Huhtikuulla jonnekkin lämpöön, ja siinähän ne sitten taisikin olla...? =) No oli miten oli, niin nyt ainakin ollaan vielä lomalla! =D Kiitosta vain, tämän loman mahdollistajille!

Yllä kuvassa, Dummyn näytös, kuinka steppailaan etujaloilla! Tämä toistuu useasti lenkin aikana, ja välillä saa nauraa niin että vedet valuu silmistä. D kävelee melkoisen pitkiäkin matkoja näin! =D

Lenkillä metsikössä saa oikeasti vetää happea, ja kuunnella hiljaisuutta! Rusina mammakin on ollut aktiivina lenkeillä, ja kylläpä mamiakin juoksuttaa! =) On oikeasti miellyttävää katsoa, kun koirat nauttivat ja kirmaavat korvat vinossa. Vauhtiahan piisaa kyllä tässä porukassa! Koirat juoksevat melkein koko lenkin, ja tuntuu, kun verhot vedettäisiin naamoille, kun kotiin tullaan. Kaverit nukkuvat melkein koko loppu päivän! =D Rankkaa tuo juoksentelu!

Rallea harmittaa myös, kun Vares juoksee kovempaa, joten ohitustilanne, voi monesti näyttää tältä:


Toivottelemme kaikille turvallista ja rauhallista uuden vuoden viettoa!

Ei kommentteja: