torstai 1. tammikuuta 2009

Hyvät jussit, ja waput...

No niin, se on vuosi vaihtunut. uusia kujeita miettien. Viime vuosi oli jokseenkin ihan vauhdikas, ja koira painotteinen. Paljon mentiin ja tultiin. Nyt olisi aikeena tehdä toisenlaisia juttuja, toki, koirajuttuja unohtamatta =)

Eilinen, vietettiin kotona. Naukkailtiin hyvää ruokaa ja juomaa. Ammuskeltiin rakettejakin. "Hetken" koittaessa, menimme tuohon lähistöllä olevan koulun pihalle ampumaan isommat raketit. Oli sinne eksynyt joku muukin tuuleen kärvistelemään.
Mutta, yhtä asiaa en tajua. Pari pikku poikaa. Kävelivät niin reteenä, ja räkivät, ja ampuivat raketteja (siis oikeasti oikeita raketteja, ei mitään kissanpieruja) maata myöden...? Mitä hemmettiä? Tätä en tajua. Miksi ihme, tälläinen tarve? OK, jos ampuisivat jossain aukealla, niin ettei vastassa ole porukkaa. Mutta kun nämä saakelin pikku pojat ampuivat oikeasti porukkaa päin noilla raketeilla... En tajua. Tuollaiset tissiposket pitäisi pitää kotipihalla!
Samaa asiaa aiheutti myös se, että oli melkoinen tuuli, jotenkas pari rakettia tekivät uukkarin kesken matkan ja tulivat alas, niin että pauke kävi! Piti olla hieman varpaillaan, että mihis sitten rynnätään.

Kun omat paukut oli ammuttu, oli kello tasan, ja olipas miellyttävää vain seisoskella, ja katsella. Mihin vain katsoi, niin joka paikassa poksui. Olemme viettäneet maalla (lähinnä koirien takia) monta uutta vuotta, ja siellä on melkein vain ne omat paukut. Ne on tietysti aina oltava paremmat, kuin naapurissa, mutta välillä on mukavaa katsoa, kun joku muukin laittaa rahaa taivaalle! =D

Kotiin tultuamme, lähdin Rusinan (teräsaivojamaha) kanssa pihalle pissulle. Puhelin soi... Aina niin mukava isäpappa soitteli, "pikku" tinassa... ;D Ja tosiaan, rattoisan puhelun päätteeksi hän toivotti hyvää joulua! Äiteeni taisi nauraa kuset housuun asti, ja hirnumisen lomassa kuulin, "toivota nyt saakeli samalla hyvät jussit" xD Taisipas itseäkin naurattaa, eikä se ole koskaan pahasta. Tekevälle sattuu!

Nyt toivottelemme kaikille oikein mukavaa alkanutta vuotta! Toivottavasti se on antoisa, ja tuo tullessaan monia uusia tuulia! =D

Ei kommentteja: