maanantai 26. tammikuuta 2009

Kuinka pilaat maanantain?

Maanantai... Karvinenkin vihaa maanantaita, ja olen vakuuttunut maanantain tarpeettomuudesta... =(
Tosin, jos maanantai poistettaisiin, korvaisi tiistai äkkiä sen. Mutta, maanantai voisi olla sellainen vapaaehtoinen työpäivä. Että jos oikein ketuttaa maanantaina aamulla, ei tarvis mennä töihin...? =)

No joo, oma maanantai aamuni meinasi sisältää pari koiraa viipaloituna... =/
Lähdin ulkoiluttamaan koiria. Remmit solmussa, mutta siihenhän olemme jo tottuneet. Noh, ensimmäinen koira kyykkäs skeidalle, ja toisen piti ängetä siihen viereen kimppakakalle! Eka kaveri poistui paikalta, ja itse kävelin eteen päin, jotta voisin nykäistä tämän toisen kaverin toiseen suuntaan, jotta se ei astuisi toisen skeidaan. Noh, niinhän siinä sitten kävi... Vaikka nykäsin, piti kääntyä tietysti juuri siihen suuntaan, missä höyrysi se eka skeida, ja astuahan siihen piti! Voi persetti! Olisi tehnyt mieli pistää kilon paloiksi tuo apina! Miten se voikin juuri tehdä noin, ihan kuin olisi oikein tähdännyt ja väkisin juossut siihen paskiin, vaikka tosiaan,olisi voinut tulla vain siihen suuntaan, jossa minä vedin... =( Voi AAAAAARRRGGGGG!!!!!
Pipo vinossa, suu mutrussa jatkoi matkaa kirkkaan punaisena kiukusta! HÖ! Noh, kerkesin jo löytämään jotain hyvää, sillä tämä skeidaan astellut kaveri hillui hangessa. Ajattelin, että se putsaisi hyvin tassujaan, hyvä hyvä! Noh, hyvä, hyvä, huomaan, että yksi koiristamme (joka oli vapaana) on niin pieni, ettei pääse penkan yli pientareelle skeidalle, vaan paskoo saakeli keskelle jalankulku väylää! Voi mitä vielä ja hyvää päivää!! Noh, sitten oli omatkin kengät paskissa, kun potkin kadulta syrjään koiran kikkareita! Jos nyt voisi, niin olisin käynyt maahan makaamaan (en paskan päälle) ja kirkunut täysiä!! Voi Paska! En voinut muuta sanoa!

Noh, kävelin huppu naamalla kotiin, ja lähdin töihin. Olisin halunnut käyttää sen vaihtoehtomaanantain, en mene töihin. Vaan menen päiväksi istumaan vaatehuoneeseen!

Ei kommentteja: