tiistai 20. tammikuuta 2009

Autokoulu 10- vuotiseksi!

Nyt on pakko sanoa MITÄ HELVETTIÄ???
Olimme matkamessuilla viime perjantaina. Maksoin auton parkkilipun, parkkeerasin auton, ja, koska on iso auto, on selvää ettei sen ympärille jää yhtä paljon tilaa, kuin smartilla. Noh, paikka, jonka löysin, oli hyvin pieni. Toiselle puolelle, oli parkkeerattu vielä isompi sprintteri, ja toisella puolella iso volvo. Tumppasin auton siihen, olihan siinä paikka! Sprintteri oli niin lähellä omaa reunaansa, että jouduin kääntämään peilin, jotta omani mahtuisi omaan ruutuun. Noh, siinähän se oli, siihen se mahtui. Mutta, en päässyt kuskin ovesta pois. Näin tilavat ovat messukeskuksen paikat, kun menet isolla autolla. Noh, helposti suoritettu homma, könysin apparin puolelta ulos.

Kun lähdimme, katsoin pikaisesti auton kyljet, ehjät ovat =)


Mutta, tämä VOLVO- KUSKI! Hän ei ollut mahtunut autoonsa (ilmeisen lihava). Vaan, mitä oli tehnyt nerokas VOLVO- KUSKI? no soittanut tietysti POLIISILLE! "nönnönnöö, tuo tuli ja vei mun hiekka lapion ja rikkoi mun hiekkalinnan, tulkaa äkkiä, grande HÄTÄ!" Ja poliisit tuli, eikö ole heilläkään parempaa vitun tekemistä??? Noh,ilmeisesti he olivat auttaneet tämän lihavahkon Volvo kuskin autoonsa, ja koska Volvo kuski on niin saakelin LÄSKI, niin oli punnertaessaan rikkonut omaa autoaan sisältä???!! Voitteko uskoa, että Poliisi otti tästä oikein tehtävän, ja voi surku, läski Volvokuski haluaa korvausta meiltä?? Mitä helvettiä?

Vien auton MAKSULLISEEN parkkiin. Ruutu on nafti, mutta oma auto on siellä ruudussa, sisällä! Noh, veli ponteva rikkoo oman autonsa, niin kuka maksaa? Tämä Volvo kuski käytti vielä Poliisin palveluita, näin surkean typerässä asiassa, vaikka veronmaksajien pussista maksettavalla palkalla toivoisin selvittelevän jotain muuta asiaa! Ei voi olla todellista!! Eikö ahneella, parkkipaikan omistajalla ole mitään vastuuta? Menihän minunkin takki likaiseksi, kun könysin siellä autojen välissä, mutta en soittanut poliisia!!

Haluan kyllä nähdä valokuvan tai muuta todisteita tästä, ennen kuin maksan mitään. Ja, tässäpä hyvä juttu, laittaa vahinko kiertämään. Mene paskalla autollasi väijymään isojen autojen vieruksia messarin parkkipaikalle!

VOI VITTU!


http://www.kiroilevasiili.fi/
Ja anteeksi reilu kielenkäyttö!

Ei kommentteja: