torstai 22. toukokuuta 2008

Jos metsään haluat mennä nyt....

Rakas isäntä, on siis lähdössä vaellusretkelle Ruunaalle. Vareksellekin on jo pakattuna oma rinkka.

Siinäpä sitten iltasella tuli mieleen, että mitäpä jos ottaisi koe nukkumisen omalla pihalla, jolloin selviää, miten he mahtuvat ja kuinka Vares sopeutuu telttailuun. Iltasella he sitten kömpivät yhdessä telttaan. Rallepa olikin ihmeissään, mitä tapahtuu, koska tämänhän piti alunperin, ennen jalan rikkoutumista, olla hänen juttu.
Aamulla kuitenkin spagetin oloinen väsynyt koira ryömi peittoni alle, perässään raihnaisen näköinen isntä. Ei oltu nukuttu. Vares oli oikonut teltassa koipiaan ja hääräillyt niin että teltta heilui. ja koska kyseessä mini teltta, ei siitä ollut tullutkaan mitään. Isäntä oli valvonut suurimman osan yöstä, ja tiiraillut, kun "pikku" koiralle oli uni maistunut, jalat isännän korvaa vasten...

Teimme siis aamulla pika päätöksen. Rallen jalkaa on turha koittaa reissulla. vares on liika iso,Looby liika vanha ja mukavuuden haluinen, joten pikku D joutuu mukaan reissuun! Noh, D onkin kokenut vaeltaja. Sen kanssa on helppoa ja harmitonta mennä. Mahtuu kainaloon nukkumaan, ja voi vaikka kantaa rinkassa jos D ei jaksa. Sitä jaksamisen pelkoa ei kyllä ole, mutta jos nyt vaikka loukkaantuu. D.n tavarat ovat kevyet jne... Joten D pääsee taas vaeltamaan, lie monennenkohan kerran. Eräjyyrä jo koko jätkä!

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: