tiistai 27. toukokuuta 2008

Leijailua höyhen (karva) saarilla!

Voi mikä autuus ja hiljaisuus! Se "oppilas" lähti kotiin, ja nyt olemme voineet leveillä koko porukka omassa sängyssä, ilman mitään inahdustakaan. Tai siis jos ei lasketa sitä hyttystä joka aamulla lensi korvaani! Siis korvan sisään! Ihme dille, mikähän siinäkin oli itu?

On todella outoa nukkua "yksin". Karvaiset kaverit tietty ovat saaneet ekstra etuuksia ja pötköttäneet minun kanssa. Tälläiseen voisikin vaikka tottua... ;) Koirat ovat saaneet pitkiä kävelyitä ja pelkkää lullutusta. Nyt on aikaa niille.


Katin eilen lenkillä ottamassa kuvassa naapurin Flaami ja Vares, parhaat juoksu kaverit!

Monesti sitä istuu työpäivän jälkeen sohvalle, väsyneenä ja ehkä hieman ärtyneenä, kun koirat hyppivät onnesta soikeana ympärillä. Monesti ärjyy koirille, mutta mitä, MIKSI? He ovat ansainneet huomiota. He ovat odottaneet kotona koko päivän, että tulisin kotiin ja he saisivat ohjelmaa. Tässä kohtaa en käsitäkkään heitä, jotka ottavat koiria, ja sitten niille ei ole aikaa? Olin kuinka väsynyt tahansa, meillä ulkoilutetaan koirat. Lyhemmin tai pidemmin, mutta ulkoilutetaan kuitenkin. Minulla on myös periaate, että en käy töissä vessassa. Miksi kävisin? Eihän koiratkaan kotona pääse! Koska eihän ne sisälle pissi...Mietippä itse... Niin, ja jos itse kiirehtii aamulla vessaan, niin yhtälailla koirilla on hätä. Kuka voi ikinä pitää koiria niin ettei välitä niistä kun kotiin tulee? Jos olet päivän ollut töissä, niin heti on lähdettävä ulos koirien kanssa, HETI! Ei ole mitään syitä olla menemättä, paitsi vastuuttomuus ja omaan napaan tuijottaminen. Ja sehän on yltiö pahuus kaikessa...
Koiran on saatava huomiota ja sille on kehiteltävä ohjelmaa, joka päivä! Ennen kaikkea, ulkoilua. 3 x 30min on kait minimi, ja voisi sanoa että rodusta riippumatta! Jos ei siihen pysty, niin kannattaa miettiä,miksi ylipäänsä on hankkinut koiran?

Jos koira nukkuu 20h päivässä, niin se on ehdottoman tylsistynyt. Jos koira haukkuu koko päivän, on se 100 varmasti stressaantunut ...

Ei kommentteja: