tiistai 26. toukokuuta 2009

Postilla piisaa hommaa!

Etanaposti, taitaa nykyään olla jo harvinaista "tavan" kansalaisen käytössä. Yrityksetkin koittavat siitä päästä eroon, lähettelemällä laskuja sähköpostilla ja mitälie, sähköisiä laskuja... Noh, Postilla on ilmeisesti nyt hommat olleet vähissä, kun ovat alkaneet itseään työllistää. Lähetimme Sipooseen korusähkeen. Sähke meni perille, ja hetken kuluttua postilta tuli lasku, ei vain 1 vaan 3 laskua, eri kuorissa, samasta asiasta. Soitin postiin ja kyselin, että mitä? "No pahoittelemme, kun meillä on nyt mennyt masiinat sekaisin, ja kaikki sähke laskut on lähtenyt kolmeen kertaan. Heitä laskut pois, saatte myöhemmin vielä sen oikean laskun". Eli siis 4 laskua samasta asiasta? Noh, on ainakin lajittelussa hommaa postilla. Nyt tästä on hetki kulunut aikaa, ja se neljäs lasku saapui. MUTTA, mukana tuli myös 3 hyvityslaskua, eri kuorissa, niille jo roskiin heitetyille laskuille... hmm... Mitäs sitten vielä...?

Lähetin myös hiljattain laskun asiakkaalleni Espooseen. Yläkulmassa kirjeessä on toki oman yritykseni osoite, lähettäjänä, niin kuin pitää? Niin mitä? Sain seuraavana päivänä leimatun kirjeeni takaisin...? HÄ? Menin postiin kirjeeni kanssa, ja täti oli ihmeissään... Kuinka kaikki on voinut mennä samaan halpaan, ja kuinka vielä postin jakaja on tuonut kirjeen, vaikka näkee osoitteen olevan muualle...? Noh, kirje lähti samaan hintaan Espooseen. Toivottavasti on mennyt perille...

Tälläisenä aikana, on tietysti ihan hyvä tehdä tälläistä, jotta kaikilla on oikeasti hommia, eikä ketään tarvitse irtisanoa... ;)

*

Ei kommentteja: