maanantai 22. syyskuuta 2008

Perhosia lentelee!

Niin se aika rientää. Keväällä, varasin matkan Unkariin, Euroopan voittaja 2008 näyttelyyn, ja nyt se on jo kohta ajankohtaista! Huu..! Katselin nimittäin aikataulut ym. näyttelyn infot, ja alkoi oikeasti tuntumaan, että kohta se on joo!
Matka valmistelut ovat tiukasti käynnissä, ja alkaapa tosiaan, hieman jo jännittää. Matkakin joo, mutta tietysti näyttely, ennen kaikkea! Reissussahan ollaan oltu, monet kerrat, mutta onhan taas sellainen kohde, jossa ei ole vielä käyty! Kartat on hommattu, ja vanhat Budabestin kävijät haastateltu (kiitos Tiina!). Onhan siis kerrankin aikaa muuhunkin kuin näyttelyyn. Joten lenkkarit tiukalle, aijon tutkia koko kaupungin! Ja varakassit mukaan, Visa voi vinkua! On sekin kelpo kaveri, maksaa kaikki ostokset, eikä kinaa yhtään vastaan!

Eli ensi viikolla mennään, mukaan Kirsi (aivan uunituoreuusioperuna podengo- hommissa, ja mitä? Minä raahaan hänet heti mukaan Unkariin näyttelyyn! Vastuutonta...) ja 4 kpl pikku jyrsijöitä, siis podengoja. ;) Hommat hanskassa ja hanskat hukassa. Koitan muistella, mitä kaikkea tarviikaan ulkomaille näyttely reissuille...? Onhan edellisestä aikaa 4kk, paitsi ettei sitä lasketa, koska se oli Ruotsissa (eli sama kuin meillä, melkein). Joten aikasta pitkä aika siitä oikeasti on... hmm... pitää oikein miettiä... Joulukuussa 06? hä? Oikeasti, en ole siis ikuisuuteen ollut näyttelyreissulla ulkomailla! Joo´ o, kyllä. Piti oikein tarkistaa... =D Joulukuussa 2006!!
Hui, jään varmaan jo länsisatamaan, kun en tajua, mitä pitää tehdä... No ei kait, sen verta on noilla matkoilla koluttu, että no hätä, mukana ollaan! =D

Koitan löytää paikan päällä jostakin netti yhteyden. Joka voi tietysti olla hieman vaikeaa, jos meillä on joku veivattava kone hotellilla (?)... Katsotaan =D Pääsee taas tekemään suoraa kisa- raporttia, paikan päällä !

Nyt ei muuta kuin jännäillään ja odotellaan! Kohta mennään! =D

Ei kommentteja: