keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Joulu, joulu, tulla saa!

Voi hemmetin kaksitoista ja parit P.t päälle! Mitä ihmettä? Elettiin lokakuun puoliväliä, ja Prisma myy jo saakeli joulukoristeita? Ei voi olla todellista. Ja samaan aikaan, jo ehkä hieman aijemmin, joku on laittanut parvekkeellensa jo jouluvalot??? Ihan oikeasti. Tästä pitäisi tehdä lakialoite. Jouluvaloja,ja koristeita ja kaikkea muuta pukin partaa ym. saa laittaa esittyville ja myyntiin VASTA aikaisintaan marraskuun puolivälin aikaan! Jos on reilusti lunta, niin tätä voidaan aikaistaa marraskuun alkuun... Mutta oikeasti. Tälläisestähän lähtee maku,siis joulusta lähtee maku kun jouluvaloja kiikutellaan parvekkeilla puolivuotta!!

Saman asian ajaa, että Joulun jälkeen tulee jo pääsiäis tiput (heti kun alella on joulu roinat myyty) ja Pääsiäisen jälkeen tulee tippaleivät! EIKÄ!
Joulu on joulu, ja pääsiäinenkin vain muutaman päivää! Tippaleivät syödään wappuna,eikä saakeli pääsiäismunien kanssa!
Meillä on joulu, alkaen joulukuussa. Silloin voi laittaa hieman pukkeja nuokkumaan pöydälle ja jouluvaloja... Joulu myös päättyy viimeistään loppiaisena (yleensä jo heti uuden- vuoden jälkeen). Jouluvalot voivat olla "lumisen" kauden, jollei ne ole jotain valokaapeli härpäköitä, jossa on pukkeja ja poroja...

Pliis, pidetään joulu jouluna, ei ole olemassa lokapukkia! =(

Ei kommentteja: