lauantai 11. lokakuuta 2008

Yllätys laatua!

Meillä on tapana aina välillä viettää "laatu aikaa" ilman koiria, ja nykyisin se on muodostunut ylläri reissuiksi. Eli, toinen ei tiedä, minne mennään ja mitä tapahtuu. Edelliskerralla yllätys tuli ukolle, kun hän seisoi lentokentällä, tietämättään minne olemme menossa =) Eilen, yllätys tuli minulle...
Helsingin keskustassa, yllätys selvisi. Isäntä, oli järjestänyt meille luxus hotellista yön. Tämä hotelli oli nimeltää GLO ( http://www.palacekamp.fi/hotellit/hotel_glo/ ). Kuuluu osana Kämp- ketjua, samassa talossa.
Ensi vaikutelma oli, hieman paremmasta hotellista, mutta kun pääsimme huoneeseen, oli olo kuin pikku tytöllä, karkkikaupassa! Ihan mieletön! Ihan pinta raapaisuna voin kertoa, erittäin tilava huone, julmetunkokoinen, unikulman sänky, kylpyhuone ammeineen, hedelmä vati, mustaa wc. paperia, ym! Miten luxusta! Isäntä kyseli, haluaisinkos lähteä käymään jossain tai...? No en helvetissä! Olen kyllä koko rahalla tässä sviitin tyngässä! Pika kierros stoccan hulluilla päivillä, sapuskaa ostamassa, ja sitten, nam, nam! Voi, ei tarvinnut koiria ulkoiluttaa eikä vaivata päätään millään muullakaan! Kylpyammetta varten, oli tarjolla kolmea erillaista kylpy jutskaa ja tuo vessan musta paperi! Voi morjens! Hyvin on levätty, ja aamupalalla nautiskeltu! Kylvyssä polskuteltu ja rentouduttu. Kylläpä teki terää!

Nyt sitten kotona alkaa pentuhuoneen rakennus. Siitä lisää kunhan valmistuu ;)

Ei kommentteja: