perjantai 10. lokakuuta 2008

Laskiko kukaan, monestiko sanottiin vi***?

Matkalta olemme tulleet, ja kotiin päässeet. Reissu Unkariin, oli kaikkea muuta kuin "lomaa"!! Koiratkin jo hermostuivat bussissa istumiseen. Onneksi, en ottanut etsivä Varesta mukaan, sillä sen täky olisi mennyt moneen kertaan matkan aikana! Niille, jotka nyt hermo piukeena on odottanut tuloksia, niin valitettavasti, en saanut niitä päivitettyä, sillä löysin vain yhden nettikahvilan, emmekä sinnekkään menneet enään uudestaan. Unkari taitaa olla tietokoneiden luvattu maa... Koska niitä ei ole!

Tuomiset olivat 99% sitä, mitä halusimmekin. 1 titteli jäi saamatta, mutta se toivottavasti annettii paremmalle (?). Toinen sija tässäkin kuitenkin irtosi. Näyttely itsessään olikin suuren suuri grande katastrooffi! EURW- näyttely oli ihan jees. Tilat olivat ok, jne. Kehästä et kuitenkaan saanut mm. arvostelua... Tuomari vain sanoi, mitä koira saisi. Meidän kohdalla, kaikki tuomarit ja luokat tuottivat tuloksen, Exellent! Tästä syystä, en tiedä muiden tuloksia...
En oikeasti tajua, kuinka esim. erkkarit pystyttiin tekemään noin surkeaksi! Tilat olivat tässäkin ihan jees, mutta mitään muuta positiivista sanottavaa ei sitten ollutkaan. Hyi, hyi kaikkia niitä, jotka tätä "näyttelyä" oli järjestämässä! mm. kansainvälinen tuomari, joka olisi voinut tuoda näyttelyyn ajatuksia siitä, kuinka muualla toimitaan! Jos suomessa annetaan aika, milloin kehät alkavat, niin ne tosiaan alkavat silloin. Unkarissa kellolla ei tehnyt mitään. Alkamisajaksi oli ilmoitettu 8.30... Kehään pääsimme ehkä n. klo 12.00, ja toisena pivänä klo 11.00 (siis kehät alkoivat), sillä kukaan ei jaksanut tehdä mitään, ja koko näyttelyn taisi järjestää ehkä 3 ihmistä... Voi, voi... Oli ehkä suurinta vittuilua antaa palkinnoksi ROP- koiralle, KELLO!

Tämän matkan aikana kyllä ärräpäitä irtosi, sillä oikeasti, kaikki meni niin käteen koko ajan, ettei sitä voinut uskoa todeksi! V:tä viljeltiin, ja itse saatanakin oli päässyt matkaan mukaan, koiran ominaisuudessa. Bussissa oli oudon nimisiä koiria... mm. Nyt Saatana hiljaa! Voi V:n apina, käyttäydy! vi*** älä vedä! ...
Väsyneenä, jutut olivat myös sen mukaisia! Ärräpäiden lisäksi, taisimme nauraa 90% ajasta. Ja se 10% varmaan itkettiin! Surkeat järjestelyt sai aikaan paljon lentäviä juttuja, myös hymyssä suin! =D Eli hervoton reissu, vaikka hieman ketuttikin (suurimman osan ajasta)!!

Terkut lähtee,
Kirsille, siis matkaseura Kirsille ja Minealle, hauskaa oli! Unohtamatta Ilpoa, Eijaa äiteineen ja Sannaa. Myös Puliakka, pilsneneri- porukka, tenikset ja kaikki muutkin, joiden nimiä, en ylläri muista!
Vi***n Puolalais pellelle, oli niin lähellä etten hermotunut ihan oikeasti...
Ja mr. somalille, me EI olla ryssiä! Niin!

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

odotan innolla live-kuunnelmaa tapahtumista.. ;)