torstai 10. heinäkuuta 2008

Ei olis tarttenu päälle ajaa, saatana!

No niiin, eilen se tapahtui... Tieliikenteessä menehtyi taas yksi viaton uhri... Tietä ylittämään lähtenyt... Siili...
Näin kävi... En kerinnyt paljoa miettiä, kun siili jo liukui renkaan alla levynä. Voi perkeleen perkele. Vähänkö alkoi harmittaa. Lisäksi tietysti siilin piikki varustus oli auton renkaassa... No se nyt tietysti oli se pienin pulma, olihan siili hengetön. No joo, jos jotakin positiivista tästäkin huonosta asiasta koittaa löytää, niin siili kuoli heti, eikä jäänyt kitumaan (sen suolisto oli lokarissa), ja pari varista käy auttamassa sitä pystyyn sieltä sitten myöhemmin.

Tämä on jotenkin myös huonoa pilaa, koska olen kauan etsinyt tarraa auton taakse jossa on kiroileva siili, joka huutaa "Ei tartte päälle ajaa, saatana!" No ajoin kuitenkin, mutta nyt löysin verkkokaupasta tuon tarran... Otin varuiksi pari muutakin tarraa, joten kohta on pelit täynnä kiroilevia siilejä. Kunhan pysyvät hengissä!

En olekkaan koskaan ajanut muuta kuin hirveä päin. Se saikin "hieman" enemmän harmia aikaan,kuin tämä pieni pörreä siili =/ Ja tokihan lapissa ajaessani meinasin oksentaa metrin välein, sillä huomasin jossain vaiheessa, että ne pienet möntin, joita tie oli täys, joita siis luulin ensin traktorista lentäneiksi paskeiksi, että ovatkin liiskaantuneita sopuleita ! Eihän lapissa ole peltoa, josta se traktori olisi voinut tuoda sitä skeidaa tielle! Voi ällötys! Sopuleiden vaellus kausi, ja yök! Koirat haistelivat ihmeissään auton kylkiä... Olihan se täynnä sopulien erillaisia osia... Kyllä teki pahaa! Niin kuin tekee joka kerta, kun nään noita väsähtäneitä eläimiä tienposkilla... Hui kauheaa, hrrr...

Nyt shobbingille kaikki, perkele!
www.kiroilevasiili.fi

Ei kommentteja: