maanantai 18. elokuuta 2008

Asiakaspalvelua, vaadin!!

Itse olen asiakaspalvelussa monessakin eri asiassa. Yrittäjä ei voi sanoa "en tiedä" tai "en osaa". On tiedettävä! Yrittäjä jos ei tiedä, niin hän ottaa selvää. Niin se vain menee. Asiakas on saatava palveltua, hyvin ja loppuun asti. Työntekijän on helppo aukoa päätään asiakkaalle, tai sanoa "emmä tiedä...". Hänen palkka juoksee joka tapauksessa, mutta asiakas ottaa tavaransa tai palvelut ensi kerralla varmasti muualta! Näin käy myös meidän. Asuntovaunulla pörräys on nyt uusin villityksemme. Olemmekin päässeet jo hieman noiden leirintäalueiden makuun. Sitä tulee vertailtua tasoa, palveluita ja viihtyvyyttä ym. Asiakaspalvelu on kuitenkin varmasti se suurin juttu, johon kiinnittää huomiota. Elämää hitaampi sukka tiskin takana, ei tee kehenkään vaikutusta. Eli te, joilla on vastaavanlainen yritys, laittakaa ne sukat siivoamaan, ja ne yltiöpuheliaat ystikset siihen vastaanottoon! Ja, Heinolan suuntaan terkkuja, vaihtakaa respan mammaa! Mikä ihmeen tyyppi? Pyysimme saada laittaa kevyttä kangas telttaa kuivumaan kuivaushuoneeseen. Täti mietiskeli, ja sanoin "... Nooo, ei taida narut kestää...". Selvitin hänelle, että teltta on hyvin kevyt, eli varmasti kestää. "... Noo, katsotaan, tulen ulos takakautta...". Hän näki teltan, ja sanoi (teltta siis oikeasti hyvin kevyt...) "Ei me kyllä yleensä tuollaisia ole kuivailtu!". Anteeksi?? Mitä tuollaisia? Hä? Mamman laahustava olemus oli niin hanneksesta, että totesin vain "Aina on kiva saada kunnon asiakaspalvelua. Saadaan kyllä se kuivaksi jossain muuallakin, ei tartte auttaa!!" En ollut ainut, jota mamman hidas ja jaaritteleva olemus oli jo suututtanut... Vaunupaikaksi hän keksi meille takapihan lastauslaiturin! What the hell? Siellä oltiin, 3 vaunua saakeli lastauslaiturilla, ja täysi maksu tietysti! Ahneus on... Sanonko mitä...

Ja voin sanoa, rehellisesti, etten aijo kustakkaan tuonne paikkaan enään! Kiitos vain loistavasta palvelusta Heinolaan! Sain parempaa palvelua jo toisella leirintä alueella!
Tämä maa on täynnä ystävällisiä ihmisiä! Ottakaa oppia Mäntsälän P-liittymän Shellistä! Siellä se vasta mukava tyyppi olikin tänään! Ja varmana menen uudestaan tuonne Shellille!

1 kommentti:

Hanna-Leena kirjoitti...

Suosittelen seuraavan kerran Heinola-Kouvola viikonloppuna menemään Kouvolan leirintäalueelle (Tykkimäki Camping), siellä oli palvelu ja asenne henkilökunnalla kohdillaan viime viikonloppuna. Meiltä pisteet sinne.