tiistai 26. elokuuta 2008

Kanta- asiakkaita!

Kotisivuillani on olemassa kävijälaskuri, joka näyttää myös melkoisen tarkasti, mistä kävijä on tullut. Tunnistankin muutamia ystäviäni, jotka taitavat olla aikamoisia kantiksia. Tiedoksi, te paljastutte työpaikkanne perusteella. Kun tiedän,missä esim. Tuija, Eini, kati ja Tiina ovat duunissa, niin HIHII! Kiinni jäitte! Tänäkin aamuna, kaikki te olette käyneet piipahtamassa! =D
Mukavaa kyllä, että vierailette. Työpäivänä on ehkä sallittua hieman surffailla netissäkin ;D

Mielenkiintoista on myös katsella, kuinka paljon muiden maiden harrastajat löytävät kotisivuni. Englanninkieliset sivuni ovat melko suppeat, ihan siitä syystä, että en myy mielelläni koiria ulkomaille ja jos satun vahingossa laittamaan vieraskirjan englannin kielisille sivuille, on se pian täynnä "hot wet mama, come to see my big boobs"- tekstejä ja ilmoituksia. Ällöjä! Mutta jostainhan hekin ovat sivuni bongannut. Kävijöitä on tietysti eniten Suomesta. Toisena Ruotsi ja kyllä siellä on satunnaisia kävijöitä ollut Filipiineiltä, japanista, Saudi Arabiasta ja muista oudoista paikoista. Tai ei ne paikat outoja ole, en vain voisi ehkä ajatella että joku vierailee minun sivuillani juurikin yllämainituista maista...?

Kyllähän sitä itsekkin käyttää paljon nettiä, vierailee ulkomaisilla sivuilla, mutta muistaako aina, että jättää käydessään merkin itsestään? Internetin ihmeellisessä maailmassa ei kuitenkaan mikään jää salaiseksi. Aina tiedetään, mistä joku on, asuu, käy töissä jne. On kait turha koittaa olla nimetön... ;)

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Joo.. Kantiksia ollaan.. Ne Aasialaiset vierailijat ovat varmaan kuulleet juttua Stroganoff-reisitä ja etsivät vaihtoehtoa sammakonreisille päivällispöytään...? :) :) :)